Om os

Om Os

Spilskabet.dk er din nemme vej til at finde det næste brætspil der skal på bordet derhjemme. Hos Spilskabet.dk gør vi en stor dyd ud af at guide alle vores brugere i den retning der giver mest mening for dem.

Vores support står altid klar med en hjælpende hånd, og vil kunne guide dig til brætspil du ikke selv anede fandtes på markedet. Vi har stor viden indenfor mange niche segmenter af spil, og for os er det at kunne koble de rigtige mennesker og spil sammen, den vigtigste parameter for at kunne opnå succes for begge parter.

Vision:

Spilskabet.dk vision er at skabe et unikt brætspilunivers, med uendelig muligheder for at få den rette viden indenfor brætspil, med specifik information om de enkelte spil samlet et sted.

Mission:

Spilskabet.dk er en webshop med brætspil, hvor du hurtigt og enkelt, kan blive opdateret på hvilke trends og nye tendenser der er i brætspilsmarkedet, samt få den nyeste information om alle de nye brætspil der kommer. Spilskabet.dk fokuserer på at holde webshoppen ekstrem brugervenlig, samtidig med at shoppen giver anledning til at kunne dykke dybere i diverse brætspil.

Værdier

Hos Spilskabet.dk ønsker vi at være så tæt på vores kunder som overhovedet muligt, samt kunne den bedst mulige service. Derfor er alle medarbejdere passionerede omkring brætspil, og med deres nærvær sikre vi den bedst mulige købsoplevelse både før, under og efter købet.