Viser alle 15 resultater

Brætspil for børn

Brætspil for børn er ideel for de mindste. Du kender helt sikkert et barn eller en familie der ønsker at få noget nærhed. Brætspil til de mindste sikre at der altid er noget man kan give sig i kast med, og med mange timers underholdning for både barnet og dig. I kan tage brætspillet frem på de knap så gode regnvejrsdage, eller bare de dage hvor i gerne vil have lidt ekstra hygge. Spillene bygger sig tit på et tema eller univers der tiltaler de mindste. Børnespil er ofte også karakteriseret ved at være nemme at gå til. Det vil sige at reglerne er forholdsvis simple, mens der stadig er god garanti for sjov og underholdning i spillene.

Strategispil         Børnespil         Selskabsspil         Familiespil

brætspil for børn er gode til at lære børnene omkring gængse ting, som barnet helt sikkert kan bruge senere i livet. Brætspil til børn kan lære dem hvad det vil sige, at vinde med stil, og at det ikke er nogen skam at tabe. I mange børnebrætspil, bliver børnene udfordret kognitivt. Der er mange tal og tekster i brætspil, som børn i børnehave stadiet (4-6 år) så småt begynder at finde betydningen af igennem brætspil. Nogle brætspil kan endda udfordre børn på gruppesamarbejde, logiske løsninger, viden og det at lagre noget i hukommelsen. Hos Spilskabet hjælper vi gerne med at give professionel rådgivning i hvilke spil der passer godt til dit barns behov og ønsker. Vores store viden, gør at vi hurtigt kan finde det optimale spil til en familie der ønsker et brætspil for 2 årig-, 4 årig- eller 6 årig barn.

Spil til børn er en nem måde at gøre barnet tilfreds, brætspil kan tages med over det hele, så hvis barnet begynder at kede sig på en familietur eller ferie, så er det nemt at hive et sjovt spil frem, og få tankerne hen på noget andet end at det hele er kedeligt. I vores spilunivers for børn kan du gå på opdagelse, i både spil som barnet kan spille med andre børn, spil barnet kan spille med sig selv eller spil som både børn og voksne finder sjove. Husk at lytte til dit barns ønsker til sjove spil. Dit barn har helt sikkert prøvet et spil et andet sted før, som han/hun gerne vil spille noget mere.

De kompetencer barnet vil få af at kunne sidde stille og koncentrere sig og holde fokus i længere tid, kan gøre barnet mere klar til at skulle sidde stille og høre efter i skolen. Det er ligeledes også en god ide som forældre til et barn, at observere på barnet, når han/hun spiller brætspil med andre børn. Hvordan interagere barnet med de andre, og er der nogle sociale udfordringer der skal tages hånd om.