Nye brætspil 2022

I dette blog “nye brætspil 2022”, har vi samlet en række nye brætspil fra 2022. disse titler har enten en ny version, får en ny expansion, eller får en efterfølger. Disse titler er alle meget populære, og der er derfor store forventninger til når spillene kommer.

Hos Spilskabet.dk vil vi naturligvis bestræbe os på at få disse titler på lager så hurtigt som overhovedet muligt. Hvis man ikke allerede kender titlerne i forvejen, så er der god grund til at læse hele dette indlæg, og blive klogere på, hvilket spil der skal blive dit nye brætspil i 2022.

Frosthaven

Frosthaven er historien om en lille forpost langt nord for hovedstaden White Oak, en forpost, der med nød og næppe overlevede det barske vejr samt invasioner fra både kendte og ukendte styrker. Der vil en gruppe lejesoldater for enden af ​​deres reb hjælpe med at bringe denne bosættelse tilbage fra kanten af ​​ødelæggelse. Ikke alene skal de håndtere de barske elementer, men der er også andre, langt mere farlige trusler ude i den nådesløse kulde. Der er Algox, de større, mere yeti-lignende fætre af Inox, der angriber fra bjergene; Lukkere strømmer ind fra det nordlige hav; og rygter om maskiner, der vandrer i det frosne affald af egen fri vilje. Partiet af lejesoldater må stå over for alle disse farer, og måske ved at gøre det slutte fred med disse nye racer, så de kan arbejde sammen mod endnu mere skumle kræfter.

Frosthaven er et selvstændigt eventyr fra designeren og udgiveren af ​​Gloomhaven , der byder på seksten nye karakterer, tre nye racer, mere end tyve nye fjender, mere end hundrede nye genstande og en ny kampagne med 100 scenarier. Karakterer og genstande fra Gloomhaven vil kunne bruges i Frosthaven og omvendt.

Ud over at have de velkendte kampmekanismer fra Gloomhaven , vil Frosthaven byde på meget mere at gøre uden for kampen, såsom adskillige mysterier, der skal løses, et sæsonbestemt begivenhedssystem at leve igennem og spillerkontrol over, hvordan denne faldefærdige landsby udvider sig, med hver ny bygning tilbyder nye måder at udvikle sig på.

Frosthaven har et helt nyt sæt genstande, men der er en mekaniker til at bringe genstande over fra ‘Gloomhaven’. Men da det er et fjerntliggende sted, bliver disse produkter importeret og er der ikke som standard. Ressourcer er meget mere værdifulde, og du er nødt til at bygge genstande gennem et håndværkssystem i stedet for bare at købe dem.

Azul Queens garden

Velkommen tilbage til paladset i Sintra! Kong Manuel I har bestilt de bedste havedesignere i Portugal til at anlægge den mest ekstraordinære have til sin kone, dronning Maria af Aragon.

I Azul: Queen’s Garden får spillerne til opgave at arrangere en storslået have til kongens dejlige kone ved at arrangere smukke planter, træer og pyntegenstande.

Ved at bruge en innovativ tegnemekanisme, signaturen for Azul -serien, skal spillere omhyggeligt udvælge farverige fliser til at dekorere deres have. Kun de mest utrolige havedesignere vil blomstre og vinde Dronningens velsignelse.

ROOT MARAUDERS

Root: The Marauder Expansion introducerer to nye fraktioner og nye spilmuligheder:

• Lord of the Hundreds er både karismatisk og skræmmende. Han hersker over en stor horde af krigere, der for nylig ankom til skoven og er kun interesseret i dets dominans. For at hjælpe med at fremskynde hans erobring, tænder han massive ild, som kan sprede sig gennem skoven og ødelægge andre fraktioners bygninger. Herren interagerer også med udformede genstande, som han kan plyndre fra spillere. Disse genstande øger hans styrke, men får ham også til at udvikle en mere og mere frygtindgydende monomani.

• Keepers in Iron er fremmede i skoven, her kun for at genvinde de spredte og tabte relikvier fra en gammel civilisation. Keepers arbejder på at etablere mellemstationer på tværs af skoven og danne alliancer med andre fraktioner i håb om at genvinde deres relikvier hurtigere. De vil ofte befinde sig dybt inde i fjendens territorium, mens de søger efter deres relikvier. Heldigvis gør deres fint udformede rustning dem svære at løsne.

Begge disse fraktioner passer til Roots to-spiller spil, hvilket bringer det samlede antal to-spiller fraktioner op på fem uden brug af bots.

Root: The Marauder Expansion introducerer også et nyt niveau til konflikten for skovlandet: Hirelings! Disse små fraktioner kan bruges ved ethvert spillerantal og introducerer overraskende nye kraftkombinationer samt en skaklignende spænding for at sænke antallet af spillere med Root .

Endelig inkluderer The Marauder Expansion også et nyt opsætningssystem, der er velegnet til både afslappet og konkurrencedygtig leg.

EVERDELL: COMPLETE COLLECTION

Dyk først ind i Everdells verden med Complete Collection. Byg en by af væsner og konstruktioner og udforsk Emerald Valley og videre; fejr Bellfaire, undrer dig over Newleafs mekaniske vidundere, trek ind i Spirecrest-bjergene, udforsk Pearlbrooks undervandsdybder, og tag farerne ved Mistwood. Spil mod automatiserede modstandere, inklusive den modbydelige Rugwort og snedige Nightweave, og mød kendte helte som Corrin Evertail selv. Everdell er let at lære, men tilbyder alligevel tilfredsstillende strategisk dybde og uendelig genspilbarhed. Vil solen skinne stærkest på din by?

Everdell Complete Collection indeholder 23 forskellige typer Critter Meeples, spillerkræfter til asymmetrisk leg, Giant Critters med sadler at køre på og en fantastisk række stykker, herunder trækviste, squishy bær, glatte småsten, rav harpiks, glasperler og mere. Med deluxe-komponenter, inklusive de skinnende metal-punktpoletter og Ever Tree af træ, er denne komplette samling den ultimative udgave af Everdell.

Indeholder alt indhold fra:

– Everdell
– Pearlbrook
– Spirecrest
– Bellfaire
– Newleaf
– Mistwood
– Wooden Ever Tree
– Samleropgraderingspakker (Freshwater, Glimmergold og Trailblazers)
– Everdell Big Ol’ Box of Storage

TAPESTRY: ARTS AND ARCHITECTURE

Vælg mellem en række nye hovedstadsmåtter, et nyt avanceret spor med nye typer kort og fliser, plus flere civilisationer, gobelinkort, teknologikort og skelsættende kort/miniaturer i denne anden udvidelse til Tapestry.