En klassiker der holder

De fleste af jer kender til mange populære klassikere. De klassiske spil er spil som kan tages op til enhver lejlighed. Spillene rammer en bred målgruppe, og er derfor ideel at have på hylden derhjemme, så man altid kan trække et spil frem, som alle kan være underholdt af.

Catan

-4%

Catan er et af de mest populære  brætspil i de danske hjem, hvilket der ikke er noget at sige til. Med Catan får du altid en god underholdning både for store og små. Reglerne er forholdvis simple, og der er altid kamp til stregen, når det kommer til hvem der har vundet. Der ligges ofte forskellige strategier, hvilket også gør at nogle måske kommer til at have samme strategi, og derved modarbejde hinanden. Det handler om at bygge en by op, som kan være med til at sikre, at man får ressourcer ind, der kan bruges til at bygge flere huse og veje.

Når man spiller, kan man bytte sine ressourcer med de andre spillere ved bordet. Her gælder det om at få lavet noget byttehandler der kommer sig selv til fordel. Et godt råd her fra redaktionen, er at hvis man spiller med jydere, så skal man forvente at spillet godt kan tage en halv time ekstra, der der bliver pruttet om prisen i diverse byttehandler, hvilket er en del af charmen ved spillet.